Jooga Etelä-Pohjanmaalla

HT Human Touch Heidi Mehtonen on kokenut hyvinvointipalvelujen tarjoaja, jooganopettaja SJL, joka vetää erilaisia joogakursseja nuorille ja aikuisille. Muihin palveluihin kuuluvat muun muassa meditaatio, harmoninen äänimalja rentoutus, taideterapiaohjaus, klassinen-, intialainen-,sekä hermoratahieronta ja jalkahoidot: lue näistä lisää.

Asiantuntevaa jooga-opetusta kaiken ikäisille

Jooga soveltuu erinomaisesti rentoutukseen ja fyysisen sekä henkisen hyvinvoinnin rakentamiseksi. Joogaa on tarjolla erilaisia, kukin tyyli valitaan tilaajan tarpeiden mukaan. Jooga kehittää fyysistä kuntoa, notkeutta ja mielenrauhaa. Joogalla on tutkimusten mukaan myös vaikutusta sydän- ja verisuonitautien sairastumisriskin vähentämiseen.

Jooga selkeyttää ajatukset ja helpottaa kiireisen elämää

Vaikka joogassa on useita tyylejä, kaikille niille yhteistä on keskittyminen. Joogassa suuressa roolissa on täysi keskittyminen tehtäviin liikkeisiin. Keskittyminen auttaa tyhjentämään mielen ja joogan jälkeen tunnetkin usein itsesi rauhoittuneeksi ja ajatuksesi juoksevat kirkkaammin.

Jooga työpaikalla tai harrastustiloissa

Joogaryhmä voidaan järjestää Etelä-Pohjanmaalla yrityksissä tai harrastustiloissa. Asiakkaitani ovat niin yksityiset kuin yrityksetkin ja vedän erilaisia joogaryhmiä. Yritykset voivat tilata joogatunnit työntekijöilleen, jolloin tulen vetämään joogaa yrityksen tiloihin. Tämä on loistava keino tarjota työntekijöille hetki virkistystä kesken tai jälkeen työpäivän.

Oma joogasalini on Onnintuvalla, Nykäläntie 124, Lappajärvi.

Jooga sopii kaikille

Joogassa on eritasoisia harjoituksia, joista vaativammat onnistuvat vain vuosia joogaa harrastaneilta. Joogan aloittaminen ei kuitenkaan vaadi pohjakuntoa tai pitkälle kehittynyttä kehonhallintaan. Liikkeet tehdään tarkkaan keskittyen jooga-opettajan johdolla ja omaan taitotasoon soveltaen. Joogasta voidaan myös hakea eri asioita, kuten rentoutumista, mielen rauhaa, fyysistä kuntoa tai lievitystä erilaisiin vaivoihin (esim. niska-hartia seudun jäykkyyteen) ja joogaharjoitteet sovelletaan tavoitteiden mukaan.

Tarvitset vain maton ja liikkumisen mahdollistavat vaatteet

Jooga ei ole varustelaji. Tarvitset vain vaatteet, joissa on helppo liikkua. T-paita, verryttelyhousut ja jumppamatto riittävät alkuun. Joskus joogassa käytetään apuvälineitä tehostamaan tiettyjä liikkeitä, mutta yleensä liikkeet pyritään suorittamaan vain oman kehon avulla. Kaikki liikkeet tehdään lempeästi, kuunnellen koko ajan omaa kehoa. Joogan jälkeen yleensä onkin kehollisesti hyvin tiedostava olo.

Joogassa hengittämisellä on suuri merkitys

Usein joogan aloittamisen jälkeen käy niin, että ihmiset yllättyvät, kuinka paljon jokapäiväinen hengitystekniikka vaikuttaa elämään. Joogassa liikkeisiin yhdistyy oikea tapa hengittää. Kiireinen ja stressaantunut ihminen hengittää usein hyvin pintapuolisesti. Seurauksena on väsymystä, päänsärkyjä ja uupumusta. Joogan myötä oikea hengitystekniikka syntyy kuin automaattisesti ja pian opitkin jo arkielämässä rauhoittamaan itsesi oikealla hengitystekniikalla.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Haluatko tietää lisää? Lähetä kysymyksesi, tarjouspyyntö tai palaute lomakkeella.

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse.
Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota tekstiviestitse.